DESPRE MINE


Buna, eu sunt Catalina, mamica a trei copii si fotograf de minuni.

Fotografia o am in suflet de cand ma stiu. Eram copil cand am primit primul meu aparat foto. Pasiunea m-a indrumat si cand am ales drumul in viata, pentru ca am urmat cursurile facultatii de jurnalism, unde am studiat fotografia, iar atunci cand au venit copiii in viata mea am inteles ca aceasta este bucuria mea. Fotografia de familie. Atunci am decis sa renunt la cariera pe care o aveam si sa imi urmez sufletul si pasiunea.

De atunci sunt mandru fotograf de nou nascut si desi este poate cea mai grea nisa din fotografie, este fara indoiala cea mai frumoasa. Retraiesc alaturi de voi bucuria fiecarui nou inceput, iar mirosul de nou nascut... este cea mai mare rasplata.

Nu e mama pe lume care sa nu inteleaga cat de norocoasa sunt, pentru ca am ocazia sa mangai si sa dragalesc bebelusi in fiecare zi.

A fi fotograf de familie inseamna ca urmaresc povestea familiei voastre de la nunta, de cand va uniti destinele, apoi cand bebe este in burtica ne reintalnim pentru sedinta de maternitate si facem cunostinta cu micutul la sedinta de nou nascut, in primele 2 saptamani pe lume.

Am bucuria sa va cunosc parintii si bunicii la botezul bebelusului, ne revedem la sedinta de Paste, de Craciun, cand implineste micutul un an si turtim primul tortulet la sedinta Smash the cake si cand ne taie nasa motul la petrecerea de 1 an.

Cred ca ati simtit si voi, deja am devenit prieteni 😊 si ori de cate ori veti dori sa opriti timpul in loc printr-o fotografie, voi fi acolo sa facem asta impreuna.

DESPRE STUDIO


Am visat la un loc deschis, luminos, prietenos, unde sa va simtiti in largul vostru. Un loc unde sa puteti veni relaxati si sa va simtiti ca acasa. Acum va invit in locul meu din vis, pentru ca l-am transformat in realitate.

Adresa studioului meu este Strada Ghioceilor nr. 1, Dobroesti, unde va astept cu drag!